Duyuru

Collapse
No announcement yet.

solo için en iyi humbucker manyetiği

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme solo için en iyi humbucker manyetiği

Merabalar arkadaşlar aklımda yenialacağım gitar hakkında planlarım var .Şöyle güzelbir gitar alıp bridge tarafına emg 81neck tarafınada çok güzel çığlık gibi sololar alabileceğim bir manyetik tavsiyesi istiyorum sizden yardımcı olabilirseniz sevinirim .SAYGILAR...

Yüksek distortion tonları kullanıyorsan Seymour Duncan - Alternative 8 SH-15 **** Seymour Duncan - Blackouts AHB-3 Alternatif olarak Seymour Duncan - Pearly Gates SHPG1 kullanabilirsin.

Yorum

pasif istiyorsan seymour duncan sh13 aktif istiyorsan zaten söylemişsin emg81 sololarda güzel sonuçlar verir

Yorum

burakgk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Yüksek distortion tonları kullanıyorsan Seymour Duncan - Alternative 8 SH-15 **** Seymour Duncan - Blackouts AHB-3 Alternatif olarak Seymour Duncan - Pearly Gates SHPG1 kullanabilirsin.

Pearly Gates mi?? Hayır hayır asla.

Yorum

Yunus abi ben şunu diyordum zaten bridge manyetik olarak emg 81 takıcam.Ben çok iyi bir solo manyetiği arıyorum çığlık gibi sololar alabileceğim her soloya gidebilecek bir humbucker.Bu arada alacağım gitar da B.c rich dark arts abi amerikan mış bu gitar ojinal floyd rose 24perde buna takıcam hem ritimleri iyi olsun hemde soloları iyi olsun abi metin türkcanın gitarı da bridge manyetiği emg neck te single cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
          Son güncelleyen statıc_x; 09-08-2010, 10:31.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Pearly Gates mi?? Hayır hayır asla.
            alternatif olarak önerdim...paran varsa s.d alternative 8 sh 15 al derim

Yorum

Ben olayi tam anlayamiyorum. Zaten EMG 81 takiyorsun, sap manyetigi mi ariyorsun EMG81 ile gidecek? Zaten o manyetik ciglik gibi solo atabilecek gucte.

Yorum

neck için emg 85 öneririm

Yorum

Ama abi şimdi şöyle bir şey var alacağım 2.gitarım olacak b.c rich.Emg setler ritim için kullanılıyor diye biliyorum yanlış biliyorsam affola.Bir gitarın en sert pozisyonu bridge pozisyonu olduğu için bridge olarak 81 manyetik tercih ettim neck olarak da sağlam sololar alabileceğim bir manyetik önermenizi istedim .Eğer derseniz ki 81'in yanına 85 veya 60 tam aradığın manyetik onada uyarım abi sonuçta sizde bayağı tecrübeli siniz bu konuda .Benim böyle bir işe kalkışmamın sebebi de hem ritim hem de solo çalmak istemem.Her soloya gidecek bi manyetik arıyorum ama çoğu çığlık gibi olacak İNŞALLAH .Ha unutmadan gitarın ağacı maun .Saygılarımla...
                  Son güncelleyen statıc_x; 09-08-2010, 20:56.

Yorum

Manyetik olaylarına girmeni tavsiye etmem benim v7 v8 bile 5-6 sene gider gibi gözüküyorki o zaman bile değiştirmem.

Yorum

Abi gitar maun+akağaç emg manyetikler gerçekten bu gövdede çok iyi sonuç veriyor emg set taktırabilirsin ayrıca bu emgler ritm falan filan nedir anlamadım öyle şeymi olur her manyetikle ritmde soloda atarsın böyle ayrımlar saçma geliyor.

Yorum

Birader benim fikrim, önce sen o gitarı al, manyetikleri hoşuna gitmezse tartışırız...

Yorum

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X